Raste­plads Gribs­ko­vvej — efter­år 1973

Jeg kør­te i en Vol­vo 444, da jeg skråt for­an i høj­re side så en rund mør­ke­rød pul­se­ren­de UFO som var opdelt af cir­ka 6 til 8 sor­te „lamel­ler“.
Jeg kør­te ind på en raste­plads, hvor der for­an holdt en Vol­vo 242 eller 244. Tror det var en fami­lie, der også sad og obser­ve­re­de gen­stan­den. Der kom fle­re biler til, hvor per­so­ner­ne selv­føl­ge­lig også stu­de­re­de det­te fæno­men. Efter et par minut­ter „for­svandt“ den lyd­løst. Jeg hav­de rul­let vin­du­et i pas­sa­ger­si­den ned, men tur­de sgu ikke for­la­de bilen.
Da de andre biler begynd­te at køre, fik jeg travlt med at „føl­ge trop“, vil­le ikke være der ale­ne.
Vil tro at afstan­den til UFO­en har været omkring 200 til 400 meter, og den svæ­ve­de vel i en høj­de på et par hund­re­de meter eller lidt min­dre. Vil tro den har haft en dia­me­ter på ca 25 meter, jeg så den som ca. ½ meter.
Jeg glem­mer aldrig den ople­vel­se.

3670 Rø — 8. august 2022

D. 6 august 2022 mel­lem kl. 16.00 og 19.00 så jeg en UFO/UAP ved tre­kan­ten her på Born­holm. Den befandt sig i mel­lem Rø og Olsker og hang lavt på him­len.
Den bestod af et geo­me­trisk møn­ster, som jeg vil mene var en en sim­pel udga­ve af en Triquet­ra. Først var der „blom­sten“ med tre „kron­bla­de“. Det øver­ste kron­blad vend­te lodret, de andre to lod­ret­te, på hver side, men en anel­se lave­re end lodret. Ved „kron­blom­sten’s“ lod­ret­te spids, duk­ke­de der efter lidt tid en tre­kant op, som for­bandt spid­ser­ne og til­sidst duk­ke­de der en cir­kel op, som også berør­te spid­ser­ne på „blom­sten“. Det geo­me­tri­ske møn­ster var usyn­lig, og min ven jeg jeg kun­ne kun se det, for­di lyset blev bøjet, eller så var mole­ky­ler­ne ander­le­des, måske let­te­re „udvan­det“.
Lidt efter duk­ke­de der et lil­le meget skar­pt drå­be for­met lys op på spid­sen af „blom­sten“ som kør­te meget lang­somt ned ad den ven­stre side af „blom­sten“, vide­re ind til mid­ten, hvor­ef­ter det skar­pe lys fort­sat­te ud af det ven­stre „blad“ så for­svan dt lyset, da det hav­de nået spid­sen.
Bemær­ke­de at det drå­be­for­me­de lys skin­ne­de med fine blå og hvi­de strå­ler. Så for­vandt „blom­sten“ og der­ne­st tre­kan­ten. Til­sidst var der kun cirk­len til­ba­ge, som blev helt sort, eller ikke helt sort, måske sort som på et neg­tiv, hvor der på en eller anden måde er lyst bag ved.
Så begynd­te den sor­te cir­kel at fly­ve, men ikke ikke i en hur­tig lige stæk­ning, men sådan lidt ujævnt! Som om den fløj i vores ret­ning, og så lidt til ven­stre, og så lidt i vores ret­ning igen og så igen lidt til ven­stre. Efter et par sekun­der for­svandt den. Hele sean­cen var lyd­løs. Ople­vel­sen vare­de i nog­le minut­ter, som om den slet ikke hav­de travlt.

E45 mel­lem Chri­sti­ans­feld og Kol­ding S — 5. april 2023

Jeg kør­te på motor­vej­en på vej på arbej­de, da jeg så to meget kraf­ti­ge lysen­de prik­ker på him­len, tænk­te ikke så meget over det, før jeg lag­de mær­ke til, at der var en min­dre lysen­de prik, der gik fra den ene lyse prik til den anden. Der var ca. 10 sek. mel­lem­rum, før der bevæ­ge­de sig et nyt min­dre lys fra den en til den anden. Lyset gik fra Ven­stre til høj­re.
Det lig­ne­de, at den stod stil­le på him­len, og efter lidt tid begynd­te den lang­somt at bevæ­ge sig nord på. Ind­til den for­svandt af syne.
Jeg har aldrig set noget lig­nen­de, jeg for­søg­te at Goog­le mig frem til, hvad det kun­ne være, men kun­ne ikke fin­de et svar.
Jeg vil­le ger­ne have fil­met eller taget et bil­le­de, men efter­som at jeg kør­te på motor­vej­en var det ikke en mulig­hed.

2860 Søborg — 17. april 2023

Jeg lig­ger i min jacuzzi spa på min ter­ras­se i haven, og kig­ger op på en klar him­mel og obser­ve­re en del satel­lit­ter, som fly­ver stil­le og rolig over for­bi stjer­ner­ne, over en peri­o­de af måske en time, hvor jeg bare stir­re op på stjer­ner­ne.
Så læg­ger jeg mær­ke til, hvad jeg først synes lig­ner en ræk­ke stjer­ner, bevæ­ge sig ind i mit øjes blik … når jeg kig­ger over på dem, kan jeg se at der er måske 10–12 nye „stjer­ner“ som bevæ­ger sig stil­le og rolig hen over mit hus. „Stjer­ner­ne“ lyste ikke skar­pt, men var mere sva­ge, lige­som de sva­ge stjer­ne på him­len, som man kun kan se efter, man har stir­ret op på nat­te­him­len i noget tid og øjne­de har juste­ret sig til at kig­ge i mør­ke.
De 10–12 „stjer­ner“ bevæ­ge­de sig lang­som, i en fast „for­ma­tion“, som lig­ne­de en chevron, med spid­sen af den chevron var den ret­ning den bevæ­get sig i… Det var som om at „stjer­ner­ne“ flim­re­de, lige­som at de fløj ind og ud af tåge. Jeg kig­ge på den, med mun­den åben i ca. 8 sek, hvor jeg tænk­te, jeg må prø­ve at få det på kame­ra — efter jeg tog min tlf. op (den lå ved siden af min jacuzzi), så kun jeg ikke se „stjer­ner­ne“ igen ??
Jeg vil også næv­ne, at der ikke var nog­le usæd­van­ligt lyd…

8240 Ris­skov — 18. april 2023

Jeg faldt over den­ne hjem­mesi­de efter at have søgt på obser­va­tio­ner i Risskov/Aarhus og fin­der en ind­be­ret­ning, som sva­rer til vores ople­vel­se.
Tirs­dag aften d. 18/4 sid­der min kære­ste og jeg i vores lej­lig­hed på 2. sal på Slet­ter­ha­ge­vej i Ris­skov. Jeg sid­der med min tele­fon og min kære­ste ser tv (fami­lie­hyg­ge anno 2023? ). Plud­se­lig ser vi beg­ge ud af øjen­kro­gen et grønt lys/prik som bevæ­ger sig ekstremt hur­tigt (duk­ker op syd­ve­st­ligt for vores lej­lig­hed). Det duk­ker op ud af ingen ting og bevæ­ger sig mod vest og ned, hvor det for­svin­der bag lej­lig­he­der­ne mod­sat vores. Det hele fore­går dog på et split­se­kund.
Umid­del­bart var det ikke et stjer­neskud, da afstan­den ikke synes helt ude på him­len, da stør­rel­sen var meget stør­re end det. Det var dog omvendt umid­del­bart hel­ler ikke tæt på (var umid­del­bart et styk­ke bag lej­lig­hed det for­svandt bag). Er helt sik­ker på det ikke var en dro­ne eller fyr­vær­ke­ri. Visu­elt lig­ne­de det et prik­ken „træk“ en grønt hale, men det­te skyl­des nok mere hastig­he­den (visu­elt for øjne­ne). Det hele var uden lyd.

8240 Ris­skov — 18. april 2023

Jeg sad på gul­vet i mit køk­ken tirs­dag den 18. april 2023 omkring kl. mel­lem 20–21, og plud­se­lig ser jeg igen­nem mit vin­due en stør­re grøn prik på him­len, som kom til syne ved mit udhæng, bevæ­ge sig hur­tigt og for­svin­de over min nabos tag. Det var en stør­re prik, måske ala man har kun­net se Venus på det sid­ste.
Det bevæ­ge­de sig med en hastig­hed så jeg ikke vil mene, det er en heli­kop­ter eller fly, og der var hel­ler ikke nogen lyd. Det kun­ne måske have været en hur­tig-fly­ven­de dro­ne, mee­en stør­rel­sen på lys/prikken på him­len, synes jeg ikke, jeg kan få til at stem­me med en dro­ne hel­ler.
Der er sik­kert en logisk for­kla­ring, men da jeg ikke selv har en god plau­si­bel for­kla­ring på noget, jeg aldrig før har obser­ve­ret, vil jeg rap­por­te­re det her, blot i til­fæl­de af det skul­le have en rele­vans.

7100 Vej­le — 18. april 2023

Min kone og jeg sid­der i stu­en og snak­ker, da vi ud af vin­du­et plud­se­lig får øje på en lysen­de kug­le på him­len, der bevæ­ger sig mod vest i høj fart. Den træk­ker en lil­le hale af lys efter sig. Stør­rel­sen på lyskug­len er for­hold­vis stor. Den duk­ker op meget plud­se­lig og for­svin­der igen lige så plud­se­lig.
Hvad var det for et fæno­men? Tids­an­gi­vel­sen er omtrent­lig.
SUFOI’s kom­men­tar: Det obser­ve­re­de er en ild­kug­le (dvs. et kraf­tigt­ly­sen­de meteor), som blev regi­stre­ret af net­vær­ket af auto­ma­ti­ske kame­ra­er til­knyt­tet hjem­mesi­den stjerneskud.info (find hæn­del­sen under menu­punk­tet „Obser­va­tio­ner“).

4534 Hør­ve — 22. april 2023

Vi lå i et shel­ter og kig­ge­de efter stjer­neskud, men så et lysen­de objekt, som bevæ­ge­de sig i en lige linje, blot lidt lang­som­me­re og meget kraf­ti­ge­re end et stjer­neskud. Den vir­ke­de til at befin­de sig i fly høj­de, men hastig­he­den var hur­ti­ge­re end et fly. Og lyset kraf­ti­ge­re.
Efter ca. 2 sek. lyste den end­nu mere op og syn­tes tre gan­ge stør­re, hvor­ef­ter den igen fik styr­ke som før. Den fort­sat­te sin bane ca. et sekund end­nu, og lyset for­svandt, men objek­tet ane­des sta­dig, blot uden lys. Kun­ne ikke ses kort efter.

8400 Ebelt­oft — 2. maj 2023

Klart hvidt lys, som sitre­de i luf­ten (ikke fast som stjer­ne der blin­ker), stod læn­ge på him­len ca. 2–3 min og for­svandt så mod vest, sta­dig med det hvi­de lys som kun­ne ses fra Ebelt­oft.

6470 Sydals — 2. maj 2023

Bil­le­de da det er der. Nog­le siger refleks af min iPho­ne ?
Tog bil­le­de af min bue­de vin­du­eskarm til andet for­mål og bag­ved var der grå ting — som ved ikke hvad lig­ne­de.

4660 Sto­re Hed­din­ge — 8. maj 2023

Plud­se­ligt stærkt hvidt lys i kug­le­form. Der­ef­ter åbner kug­len sig i ven­stre side og viser meget tyde­ligt noget gråt, der lig­ner et udsnit af siden af et fly… lige som for­an vin­gen.
Der­ef­ter sam­ler kug­len sig og for­svin­der uden ret­ning og uden lys.

2950 Ved­bæk — 13. maj 2023

Min søster og jeg er ude og gå en tur for at se, om vi kun­ne se nog­le stjer­neskud, da det var rime­ligt skyfrit.
Så ser jeg en satel­lit (tro­e­de jeg) Fly­ven­de fra ca syd­vest, og jeg sag­de til søster: „se der er en satel­lit“.
Ligeplud­se­lig kom der en anden satel­lit fra ca. nor­døst mod den før­ste. Da de er ved at pas­se­re hin­an­den (jeg går ud fra, at de ikke har sam­me høj­de) begyn­der nr. 2 at siksak­ke, for­an den anden, som, ikke siksak­ke­de. Vare­de ca. 60 sek.
Jeg nåe­de lige akku­rat ikke at få mit kame­ra op af lom­men!

4100 Ring­s­ted — 17. maj 2023

Så en lang ræk­ke fly­ven­de objek­ter med skar­pt hvidt lys. De fløj meget højt, men der var ingen udstød­ning at se.
Tal­te dem ikke, men der var man­ge. Har aldrig før set noget lig­nen­de. De fløj i en lang lige linie.

3480 Fre­dens­borg — 20. maj 2023

Jeg og min fami­lie var ude på en gåtur ved Fre­dens­borg slot og tog lidt bil­le­der. Ved gen­nem­gang af vores bil­le­der så vi et mær­ke­ligt grå opd­jekt på him­len. Bil­le­der kan sen­des ved inter­es­se.

9574 Bælum — 21. maj 2023

Vi sad uden­for og fik plud­se­lig øje på en kæm­pe­stor stjer­ne, der fløj skif­te­vis til h og v. Efter ca. 7 min. Trak den sig til­ba­ge og „for­me­re­de“ sig til små enheder/stjerner, der for­me­de sig som et jule­træ. Efter ca. 10 min trak den sig yder­lig til­ba­ge som en stor stjer­ne, hvor jeg nåe­de at tage et bil­le­de. Det var i sam­me ret­ning den trak sig til­ba­ge.
Det var en smuk ople­vel­se og vi helt tryl­le­bun­det, men synes også det kun­ne være inter­es­sant at høre om andre har set det sam­me.

8400 Ebelt­oft — 27. maj 2023

Tre lyskug­ler hvi­de og røde kom luf­tigt mod os. De for­svandt en efter en. Vi var­ro­a­to­se og video. Der var ingen lyd.

8210 Aar­hus V — 28. maj 2023

Så en ræk­ke på 10 hvi­de lys bevæ­ge sig fra syd mod nord. Ingen lyd. Stør­rel­se som Venus på him­len. Varig­hed ca 1 minut.

2000 Fre­de­riks­berg — 7. juni 2023

Et hvidt sol­be­skin­net rundt objekt ses fra Zoo (Ele­fan­ter­ne) ret­ning 270 gra­der, høj­de 45–50 gra­der, bevæ­gen­de sig lang­somt mod øst, der­ef­ter stil­le­stå­en­de, der­ef­ter lang­somt i NØ ret­ning, indi­mel­lem stil­le­stå­en­de. Høj­de over jor­den skøn­nes til omkring 3000 — 6000 fod vur­de­ret i for­hold til rute­fly under ind­flyv­ning vest-øst.
Objek­tet må bestemt være set fra fly­ets cock­pit skråt mod ven­stre, men noget høje­re oppe.
Den helt umid­del­ba­re opfat­tel­se efter at have set på objek­tet i vel omkring 10 minut­ter, var en stør­re dro­ne, omend den befandt sig i en meget stor høj­de. I så fald må den være regi­stre­ret af luft­fart­smyn­dig­he­der­ne. En frit svæ­ven­de vej­r­bal­lon vil­le efter min erfa­ring have bevæ­get sig ander­le­des. Der­for må objek­tet have været sty­ret.
Desvær­re var det ikke muligt at få en opta­gel­se med hver­ken min eller min hustrus mobil­ka­me­ra­er.

8930 Ran­ders NØ — 7. juni 2023

Min kone og jeg sad på ter­ras­sen og snak­ke­de. Plud­se­lig spør­ger hun om, hvad der er bag­ved mig. Her ser jeg 4 objek­ter svæ­ven­de på den kla­re blå him­mel.
Solen står bag mig, så er der er tyde­lig visi­bi­li­tet.
3 af objek­ter­ne er uin­ter­es­san­te, de er cir­ka 600 meter over mig, og det er tyde­ligt, det er en form for hvi­de pla­stikpo­ser, der svæ­ver med vin­den (fra øst). De bevæ­ger sig util­reg­ne­lig og til­fæl­digt. Det sid­ste objekt var straks mere inter­es­sant. Det var væsent­ligt læn­ge­re oppe og bevæ­ge­de sig lang­somt, men bestemt mod øst, alt­så mod­sat „poser­ne“. For­men var svær at vur­de­re, men jeg obser­ve­rer den er i rota­tion om egen akse, base­ret på det genskind, den lave­de med jæv­ne mel­lem­rum.
Vi obser­ve­rer objek­ter­ne i 5 minut­ter, hvor jeg kom­mer i tan­ker om at fin­de min kik­kert. Jeg er væk i maks. et minut og kom­mer til­ba­ge og kan ikke læn­ge­re se det sid­ste objekt. Da jeg leder med kik­kert, omkring det sted den var, opfan­ger jeg et lil­le mørkt objekt, der har fart på mod vest… jeg tror dog ikke det var det sam­me objekt, og det lig­ne­de nok mest en fugl… men en meget travl fugl. At kig­ge i kik­ker­ten kun­ne jeg tyde­ligt se, at de hvi­de poser var pla­stik af en form. De svæ­ver sta­dig rundt over Ran­ders i en høj­de af ca. 500 meter.

29639 Mon­te­bel­lo, Benalmá­de­na, Spain — 8. juni 2023

2 stk. m. kort mel­lem­rum. Sås langt væk ude over havet ud for Cos­ta del Sol, måske stik syd fra Mon­te­bel­lo (region H’s genop­træ­ning) Benal­ma­de­na.
Sås først som flak­ken­de skar­pt lys, langt skar­pe­re end de to „stjer­ner“, jeg ku’ se i sam­me retning/område. Flak­ke­de, som en flue i en fla­ske.
Fløj nord­på over mig. Med ja, de sam­me far­ver som et fly, ku’ jeg jo se da det kom nær­me­re. Nr. 2 gen­tog sig inden for et minut efter, max. 2. opstod i mit syns­felt sam­me sted på him­len, fløj sam­me „rute“, og da de fløj over mig, synes jeg end­da, de var fir­kan­te­de. Kan jo sag­tens være t„rekantet“, som et fly. Det som undrer mig og gør mig nys­ger­rig, var hastig­he­den! Har aldrig set et fly fra jor­den, flyt­te sig over him­len, uden lyd med så stor fart. Tør jeg sige hur­ti­ge­re end et F‑16, næ, nok ikke. Men tæt på. Men uden lyd.

6520 Tofyt­lund — 10. juni 2023

Jeg kom­mer køren­de på lan­de­vej­en mel­lem Skær­bæk og Toft­lund, ca. 4 km før Toft­lund. Jeg kig­ger ud af bil ruden, hvor jeg har Månen på høj­re side og dags­ly­set, som er ved at bane sin vej på ven­stre side.
Plud­se­lig ser jeg en meget lyst, hvid form, som kort blin­ker op med en gen­ta­gel­se, ca. 1 sekund efter, hvor­på det er helt mørkt igen. Klok­ken var 02:40.
Objek­tet hav­de en meget spe­ci­el form. Og har natur­lig­vis min egen for­kla­ring. Jeg har des­u­den, få minut­ter efter, teg­net en teg­ning af him­me­len. Den vil jeg natur­lig­vis ger­ne dele med jer. Jeg sid­der med den følel­se til­ba­ge, som man­ge ken­der „Det var noget man ikke hav­de set før“.
Jeg kan næsten ikke tro, det har været et fly af jor­disk oprin­del­se. Når man ser for­men og det helt hvi­de lys, så kom­mer jeg til at tæn­ke på, om det f.eks er bag­en­den af et objekt, som gør klar til at for­la­de os. Hav­de det nu været en Jet­figh­ter, fra den nær­læg­gen­de luft­ba­se i Skryd­strup, så vil­le det nok mere, vare et oran­ge, til blå­ligt lys, da der sker en for­bræn­ding. Men kun­ne det tænk­tes, at objek­tet, bru­ger lys som frem­drift. ? Det har jeg tænkt meget på siden den­ne nat.

4305 Orø — 17. juni 2023

Mit vildt­ka­me­ra tager et still-foto ved kon­sta­te­re­de bevæ­gel­ser og der­ef­ter 10 sekun­ders video. Bil­le­de STC_0197 på vildt­ka­me­ra inde­hol­der en lys­plet. Den efter­føl­gen­de video viser ikke noget. Still-bil­le­der­ne før og efter inde­hol­der hel­ler ikke lys­plet­ten.
Jeg er ikke på Face­book, så vil høre, hvor jeg ellers kan sen­de billeder/video til jer. Jeg sen­der sel­ve bil­le­det STC_0197 til Web­ma­ster.
Dato og klok­kes­let står ikke kor­rekt på opta­gel­ser­ne, men er ca. 7 timer

2450 Køben­havn SV — 18. juni 2023

Seks­kan­tet objekt, 20–40m højt, 15–30m bredt. Rote­rer lang­somt på y‑aksen og svæ­ver mod syd i acce­le­re­ren­de fart. Lyd­løst, flot og helt uden mar­ke­rin­ger eller over­fla­de­tegn. For­svin­der op i sky­er­ne langt væk i hori­son­ten.

5932 Hum­b­le — 20. juni 2023

Jeg var ude for at luf­te hund­en, før jeg skul­le i seng, da jeg så et objekt på stør­rel­se med og sam­me far­ve som en klar lysen­de stjer­ne kom­me fra sø. Fløj lige over mig,og for­svin­de mod nv.
Den fløj med meget høj hastig­hed, og den lyste kon­stant med sam­me hvi­de lys hele tiden. Jeg ser tit fly­ve­ma­ski­ner på him­len om nat­ten, og for en fly­ve­ma­ski­ner vil­le den til­sva­ren­de stræk­ning tage ca. 2 min. Sat­te­lit­ter har jeg også set, men ikke med den fart.

8680 Ry — 2. juni 2023

Jeg var ude for at luf­te hund­en, før jeg skul­le i seng, da jeg så et objekt på stør­rel­se med og sam­me far­ve som en klar lysen­de stjer­ne kom­me fra sø. Fløj lige over mig,og for­svin­de mod nv.

5932 Hum­b­le — 20. juni 2023

Jeg var ude for at luf­te hund­en, før jeg skul­le i seng, da jeg så et objekt på stør­rel­se med og sam­me far­ve som en klar lysen­de stjer­ne kom­me fra sø. Fløj lige over mig,og for­svin­de mod nv.
Først var det, som at der var et varmt­ly­sen­de hul i sky­er­ne, så blev det til nog­le var­me gule lam­per i 2 eller 3 linjer lige over hin­an­den, før det for­svandt, som om det fløj væk på ingen tid.
30 sek. sene­re duk­ker lyset i sky­er­ne op igen, den­ne gang bli­ver de først i en slags cir­kel med lyn i, (lidt lig den kug­le med lil­la lyn i, man kan påvir­ke med hæn­der­ne), men i varmt gult lys. Så ændrer det form til, hvad der bedst beskri­ves som en faldskærm eller vand­mand form sta­dig med „lyn“ i. Og så for­svin­der det igen.

Bliv støt­te­med­lem for SUFOI

Vil du støt­te sag­lig og nøg­tern for­mid­ling af viden om ufo­er? Så vælg en gra­tis bog, og tegn et støt­tea­bon­ne­ment for SUFOI for Dkr. 400,- pr. år.

Hvert år mod­ta­ger du efter­føl­gen­de:

  • En af vores nye­ste, tryk­te udgi­vel­ser om ufo­myten
  • 4 årli­ge onli­ne­mø­der — og adgang til opta­gel­ser af tid­li­ge­re møder
  • Rabat­ko­der til gra­tis down­lo­ad af udvalg­te e‑bøger fra vores butik
  • SUFOI’s års­rap­port, som opsum­me­rer den for­gang­ne år

Vælg din før­ste gra­tis bog neden­for — og tegn abon­ne­ment i dag:

Den sto­re ufo-afslø­ring

Tro­en på, at Jor­den får besøg ude­fra, har fun­det vej til den ame­ri­kan­ske kon­gres. Både Pen­ta­gon og NASA har ned­sat eks­pert­grup­per til at udfor­ske, om der er noget om snak­ken. Og det lig­ger i luf­ten, at sand­he­den snart bli­ver afslø­ret.

Eller hand­ler det i vir­ke­lig­he­den om noget helt andet?

Astro­fy­sik for trav­le men­ne­sker

Den berøm­te ame­ri­kan­ske astro­fy­si­ker Neil deGras­se Tysons lil­le, char­me­ren­de bog er skre­vet, så du og jeg kan få en for­nem­mel­se af vores vil­de og smuk­ke hjem – uni­ver­set. Læs om alt fra Big Bang til sor­te hul­ler, fra kvar­ker til kvan­te­me­ka­nik og mørkt stof, og jag­ten på at opda­ge exo­pla­ne­ter og fin­de andet liv i uni­ver­set.

Skat­tej­agt

I den­ne bog for­tæl­ler Klaus Aars­l­eff om skat­te­le­gen­der, om skat­te der ikke er fun­det end­nu, om sto­re skat­te som er fun­det, og om hvor­dan moder­ne tek­no­lo­gi i dag har gjort det meget let­te­re at være skat­tejæ­ger.

Uan­set hvil­ken skat det hand­ler om.

UFO’er — myter og viden

Bogen er udgi­vet i anled­ning af SUFOI’s 60 års jubilæum.

Den inde­hol­der spæn­den­de artik­ler om ufo­myten og dens udvik­ling, og sam­ler op på den viden, for­e­nin­gen har sam­let om ufo­er. Og tager nog­le af de mest kend­te ufo-obser­va­tio­ner gen­nem tiden op til for­ny­et revi­sion.