50 år med ufoer – E-BOG

50,00 kr.

E-bogen 50 år med ufoer opsummerer rapportarbejdet og de konklusioner, foreningen har kunnet drage på baggrund af dette. Samtidig er er det håbet, at bogen vil bidrage til en øget forståelse af ufomyten og de observationer, som skabte den. Køb e-bogen, download den, og gå i gang med at læse den med det samme.

Category:

Beskrivelse

I 1957 påbegyndte foreningen Skandinavisk UFO Information (SUFOI) arbejdet med at registrere og undersøge beretninger om observationer af usædvanlige himmelfænomener. På udgivelsestidspunktet for bogen er der gået et halvt århundrede, siden Skandinavisk UFO Information blev dannet, og arbejdet med at indsamle beretninger om observationer af ufoer begyndte.

Siden da er 15.000 observationer blevet indsamlet gennem et omfattende rapportarbejde, som har givet SUFOI en unik viden om ufo- fænomenet og de forhold, der kan forårsage besynderlige oplevelser. Et arbejde, der i øvrigt – i lighed med de øvrige aktiviteter i SUFOI – har været båret af en frivillig og ulønnet indsats fra en bred kreds af foreningens medlemmer.

I denne bog gør Toke Haunstrup, mangeårigt medlem af SUFOI’s repræsentantskab, status over halvtreds års rapportarbejde. De vigtigste erfaringer og konklusioner fra rapportarbejdet dokumenteres gennem en lang række eksempler på observationer undersøgt af SUFOI

E-bogen 50 år med ufoer opsummerer rapportarbejdet og de konklusioner, foreningen har kunnet drage på baggrund af dette. Samtidig er er det håbet, at bogen vil bidrage til en øget forståelse af det forunderlige fænomen, som igennem mere end snart 80 år har pirret nysgerrigheden hos utallige mennesker verden over.

Køb e-bogen, download den, og gå i gang med at læse den med det samme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.